O Justin Bieber έκανε εξομολόγηση στη Billie Eilish και εκείνη τρελάθηκε (vid)

H δημόσια εξομολόγηση του Justin Bieber έκανε τη Billie Eilish να κοκκινήσει από τη χαρά της.

Όλοι γνωρίζουμε πια για την αγάπη της Billie Eilish προς το πρόσωπο του Justin Bieber. Μικρή είχε «κόλλημα» μαζί του και ναι, ήταν η πιο τρελή θαυμάστριά του, όπως και η ίδια έχει εξομολογηθεί άλλωστε. Πάντως και ο Justin δείχνει να έχει μια τεράστια συμπάθια στη νεαρή καλλιτέχνιδα αφού σε πολλά σημεία του θυμίζει τον μικρότερό του εαυτό.

Είναι γεγονός πως, τόσο ο Justin, όσο και η Billie έχουν βιώσει για τα καλά τη δημοσιότητα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλα ήταν ιδανικά στην πορεία τους. Αντιθέτως, έχουν αντιμετωπίσει και οι δύο πολλά προβλήματα.

Ο Justin έχει μιλήσει ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε λόγω της υπερβολικής του έκθεσης και μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του έκανε σαφές πως δεν θέλει η Billie να βιώσει κάθε τι που ένιωσε εκείνος. Τη βλέπει σαν μικρότερή του αδερφή και θέλει να την προστατέψει.

Φυσικά η συμπάθεια είναι αμοιβαία και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ακόμη κι αν είναι διάσημοι έχουν τους δικούς τους αγαπημένους καλλιτέχνες και από ότι φαίνεται, του Justin είναι η Billie!

Πρόσφατα το κορίτσι μας έκανε ένα live στο Instagram και πολλοί θαυμαστές της εκδήλωσαν την αγάπη τους. Το ίδιο έκανε και ο Justin. Φυσικά η Billie με το που είδε το σχόλιό του τρελάθηκε! Κοκκίνησε από τη χαρά της και έκανε σαν μικρό παιδί.

Δες το video παρακάτω.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved