Ραγίζει καρδιές ο Justin Bieber για την Billie Eilish: «Απλώς θέλω να την προστατέψω» (+video)

O Bieber δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Justin Bieber συνηθίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας για κάθε πιθανή αιτία. Μα θα είναι η σχέση του με τη Selena Gomez, μα οι γάμοι του με τη Hailey Baldwin, μα τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, με κάποιον τρόπο θα απασχολήσει την επικαιρότητα.

Το τελευταίο διάστημα, αυτό που ακούγεται, μάλιστα, είναι ότι η οικογένειά του με τη Hailey ετοιμάζεται να μεγαλώσει, με τους fans να θεωρούν ως σημάδια συμβάντα, όπως το γέλιο ενός μωρού στο τέλος του νέου του τραγουδιού.

Αν και δε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτά ισχύουν ή όχι, πριν από μερικές μέρες συνέβη κάτι που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, τόσο για τον ίδιο τον τραγουδιστή όσο για το νέο αγαπημένο μας κορίτσι, τη Billie Eilish.

Σε μία συνέντευξή του, λοιπόν, με τον Zane Lowe, ο σταρ αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια βρισκόταν στην ίδια θέση με την τραγουδίστρια του Bad Guy -με την ξαφνική, τεράστια επιτυχία και τη διαρκή ενασχόληση των Μέσων- κι εξέφρασε τόσο την ανησυχία του για εκείνη, όσο και τη θέλησή του να την προστατέψει.

Δες το βίντεο και την gallery στη συνέχεια για περισσότερες λεπτομέρειες.
Διάβασε επίσης: Miss Snow white!

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved