Vanessa Hudgens: Οι σπάνιες φωτογραφίες με το αγόρι της (photos)

H πανέμορφη ηθοποιός αποκάλυψε στον κόσμο του Instagram το αγόρι της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη γοητευτική Vanessa Hudgens να ποζάρει στα social media, όμορφη, ξέγνοιαστη και χαμογελαστή. Το κορίτσι μας έχει ένα τεράστιο φανατικό κοινό να την ακολουθεί και ναι, κάθε της post γεμίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου με χιλιάδες likes και σχόλια.

Αυτή τη φορά η Vanessa δημοσίευσε μια φωτογραφία στα insta stories της που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους και αμέσως έσπευσαν να αναδημοσιεύουν αυτή το στιγμιότυπό της στα fan pages τους.

Διάβασε επίσης: Vanessa Hudgens: Η φωτογραφία της με μαγιό και το 1 εκ. likes (photo)

Φυσικά αναφερόμαστε σε μια γλυκιά φωτογραφία στην οποίο η ηθοποιός βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Χωρίς κανέναν δισταγμό γέμισε με καρδούλες τη φωτογραφία και ανέφερε το όνομά του. Αλήθεια, πιστεύεις πως είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι;

Προς τα τέλη του Μαρτίου ένα ακόμη post της κίνησε το ενδιαφέρον των fans της. Ήταν μια ακόμη φωτογραφία με εκείνη και το αγόρι της, τον Cole Tucker. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως οι δυο τους είναι μαζί από τον Νοέμβριο ωστόσο κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, έχουμε το υλικό που χρειαζόμαστε και ναι, θα καταλάβεις και εσύ από μόνη σου πως η Vanessa πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του Cole.



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved