Vanessa Hudgens: Η φωτογραφία της με μαγιό και το 1 εκ. likes (photo)

Έφερε το καλοκαίρι!

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει και πρέπει να παραδεχτείς πως ήδη οραματίζεσαι τις καλοκαιρινές σου βουτιές. Τι κι αν η πανδημία δεν έχει για τα καλά… φύγει, δεν θα μας εμποδίσει από το να παραγγείλουμε τα μαγιό μας και τα καλοκαιρινά μας σύνολα, όπως κάνουν και οι celebs. Πολλές διάσημες stars έχουν ξεκινήσει να φορούν τα καλοκαιρινά τους και πράγματι τα social media έχουν πλημυρίσει με φωτογραφίες και videos, σε παραλίες.

Συγκεκριμένα, η Vanessa Hudgens έχει ανεβάσει για τα καλά τη θερμοκρασία στο προφίλ της και οι φωτογραφίες της μας φέρνουν μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει να ποζάρει σε θάλασσες με sexy μαγιό και όπως θα έχεις δει και μόνη σου οι θαυμαστές της λατρεύουν αυτό της το look.

Το πιο πρόσφατο post της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes και ναι, αναφερόμαστε σε μια φωτογραφία στην οποία η Vanessa φορά ένα κίτρινο μπικίνι. Οι περισσότεροι followers, είτε διάσημοι, είτε μη, σχολίασαν τη φωτογραφία και φρόντισαν να της υπενθυμίσουν πόσο όμορφη είναι.

Πάντως, πρέπει σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η μοναδική φωτογραφία της με μαγιό που «έριξε» το Instagram. Στη gallery θα βρεις μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της με μαγιό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved