Vanessa Hudgens: Η φωτογραφία με μαγιό που ενθουσίασε το Instagram (photo)

Πρέπει να παραδεχθείς πως είναι μια κούκλα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την πανέμορφη Vanessa Hudgens με μαγιό. Η ηθοποιός είναι πανέμορφη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Το επίσημο προφίλ της στο Instagram έχει περισσότερες από 3 χιλιάδες φωτογραφίες και οι 40Μ ακόλουθοί της παρακολουθούν με συνέπεια κάθε δημοσίευσή της. Λοιπόν τώρα έκανε το πιο hot post της εποχής και σίγουρα φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά.

Πριν περίπου από δύο μήνες έκανε μια δημοσίευση με μαγιό, κάπως παράδοξη για την εποχή. Η ίδια ήταν στα χιόνια και φορούσε ένα sexy μαύρο μαγιό. Η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε περισσότερα από 4 εκατομμύρια likes, όσο για τα σχόλια οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και με το παραπάνω.

Αυτή τη φορά η φωτογραφία της είναι άκρως καλοκαιρινή και έχει τραβηχτεί στην πιο όμορφη παραλία. Στη λεζάντα της έγραψε «Γιατί να βλέπεις τον κόσμο όταν έχεις την παραλία. Γλυκιά ζωή.»

Σίγουρα μετά από αυτό θα θελήσεις αμέσως να ανανεώσεις τη συλλογή των μαγιό σου. Η Vanessa επέλεξε ένα υπέροχο κοραλλί ολόσωμο μαγιό και μόλις το δεις θα ενθουσιαστείς.

Βρες τη φωτογραφία στη gallery και θυμήσου τις πιο ωραίες της δημοσιεύσεις με μαγιό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved