Kylie Jenner: Δημοσίευσε το πιο γλυκό video με τη Stormi και οι fans τρελάθηκαν

Είναι αξιολάτρευτη!

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουμε δει τη μικρή Stormi να «κυριεύει» τους θαυμαστές της μαμάς της στα social media. Τι κι αν η Kylie Jenner είναι η απόλυτη influencer, η Stormi πάντα κλέβει την παράσταση με τις… εμφανίσεις της, όπως έκανε και τώρα.

Η μικρή Stormi είναι αξιολάτρευτη και στις τελευταίες δημοσιεύσεις της Kylie, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, οι θαυμαστές έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους. Μη ξεχνάς πως πρόσφατα δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών αλλά και video της μικρής της κόρης και συγκέντρωσε περισσότερα από 6 εκατομμύρια likes. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως η Stormi έχει ήδη το δικό της φανατικό κοινό και χτίζει από τώρα την… «αυτοκρατορία» της.

Λοιπόν, η Kylie αποφάσισε να δείξει στο κοινό της τη Stormi καθώς… γυμνάζεται και κάνει… τραμπολίνο. Είναι πραγματικά μια γλύκα και φαίνεται πως οι δραστηριότητες αυτές τη γεμίζουν χαρά. Οι φανατικοί θαυμαστές της Kylie βέβαια πήραν τα δύο videos και τα δημοσίευσαν στα fan pages τους.

Στο video θα ακούσεις τη Stormi να ευχαριστεί τη μαμά της και εκείνη να νιώθει μια έντονη συγκίνηση. Πες μας αλήθεια, δε θα ήθελες να είσαι η Stormi αυτή τη στιγμή;

Δες τo παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved