Έχεις δει πρόσφατα την κόρη της Kylie Jenner; To instagram έχει ενθουσιαστεί

Είναι αξιαγάπητη! 

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου η Kylie Jenner έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες της μικρής Stormi. Η κόρη της είναι πραγματικά μια γλύκα και σίγουρα μόλις δεις το πρόσφατο post της Kylie θα συμφωνήσεις μαζί μας. Η Stormi πια είναι 3 ετών και όπως θα δεις, απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές με τη μαμά της. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες της Kylie πάντως η Stormi έχει ξεκινήσει ένα κυνήγι αυγών- λόγω του Πάσχα- και ναι, θα μπεις αμέσως και εσύ σε Πασχαλινό mood.

Λοιπόν, ντυμένη με ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα, σαν μια πραγματική μικρή πριγκίπισσα και με ένα καλάθι γεμάτο με αυγά η Stormi φαίνεται πως το διασκεδάζει, βέβαια παρέα της βρίσκονται και οι ξαδέρφες της True και Chicago. Και οι τρεις τους είναι αξιολάτρευτες, την παράσταση όμως κλέβει η πρώτη και οι θαυμαστές της Kylie έδειξαν αμέσως πόσο ενθουσιάστηκαν με αυτό το post.

Για την ακρίβεια η Kylie δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και video με τα μικρά κορίτσια και τα likes ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια, όσο για τα σχόλια όλοι οι followers έδειξαν πόσο λατρεύουν τη μικρή… Jenner.

Η κόρες της Khloe και της Kim, μαζί φυσικά με τη Stormi, φαίνεται πως περνούν το καλύτερο Πάσχα και τίποτα δεν μπορεί να τις εμποδίσει από το… κυνήγι τους. Το μόνο σίγουρο μετά το post αυτό είναι πως θα καταλάβεις πως έχουν μεγαλώσει και είναι ολόιδιες με τις μαμάδες τους.



Δες στη gallery τις φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved