Demi Lovato: Το post με μαγιό που έκανε το Instagram να παραλύσει (video)

Είναι πιο sexy από ποτέ.

Άραγε περιμένεις και εσύ πώς και πώς το καλοκαίρι; Η Demi Lovato σίγουρα ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτό μόλις το διαπιστώσαμε χάρη στο πιο πρόσφατο insta story της. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως η Demi είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και μάλιστα έχει ξεκινήσει έναν… κύκλο αποκαλύψεων μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του YouTube αλλά και μέσα από το νέο μουσικό της album «Dancing With The Devil».

Η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να αφήσει πίσω της κάθε τι που τη βασάνιζε τόσα χρόνια και για αυτό, μετά από όσα της συνέβησαν με την υπερβολική δόση ουσιών και το σοκ που πέρασε, ξεκινά από την αρχή.

Αυτό είναι το concept των νέων κυκλοφοριών της Demi και μάλιστα οι θαυμαστές έχουν αγκαλιάσει αυτό το νέο της εγχείρημα. Στα social media όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι τη στηρίζουν κι φροντίζουν να είναι δίπλα της σε κάθε τι που αποφασίζει να κάνει.

Και αφού αναφερθήκαμε στα social media, η Demi αποφάσισε- αφού το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ- να κάνει μια… sexy δημοσίευση με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της. Η όμορφη τραγουδίστρια μέσα από τα insta stories της μοιράστηκε με τους followers της ένα video και σίγουρα πρέπει να το δεις. Είναι πανέμορφη και πλέον δεν την απασχολεί καθόλου τι θα πουν οι haters.

Δες το video παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CNZizElJbmb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved