Demi Lovato: To νέο της single είναι για τον πρώην της και έχουμε αποδείξεις

Αυτή είναι η αλήθεια της σχέσης τους.

Πόσες φορές έχεις ακούσει για τον πρώην αρραβωνιαστικό της Demi Lovato, τον Max Ehrich; Η ιστορία τους δεν ήταν τελικά και τόσο ιδανική όσο έμοιαζε και ας μη μιλήσουμε για τη συμπεριφορά του. Τελικά αποδείχτηκε πως ο Max όχι μόνο δεν ήταν ο κατάλληλος για την Demi, την εξαπάτησε συναισθηματικά και την άφησε με χιλιάδες πληγές.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Demi φαίνεται πως τώρα έχει αρχίσει να νιώθει καλύτερα και τρανό παράδειγμα αυτού είναι οι εξομολογήσεις που κάνει για το παρελθόν της. Στο νέο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Dancing With The Devil» έχει μιλήσει για τον εθισμό της στις ουσίες, μίλησε όμως και για τη σχέση της με τον Max, πώς έζησαν μαζί και πώς κατάφερε να την γοητεύσει κρύβοντάς της τον πραγματικό του εαυτό.

Έχει ήδη γίνει γνωστό πως ο Max τελικά επέλεξε να είναι με τη Demi μόνο και μόνο για τη φήμη. Δεν της ήταν ειλικρινής και μάλιστα προσποιήθηκε πως ήταν ερωτευμένος. Ε λοιπόν η Demi του τα έψαλε ένα χεράκι και χωρίς υπερβολές τον ξεμπρόστιασε με ένα της τραγούδι.

Το νέο της single έχει τίτλο «15 minutes» και όπως λέει και στους στίχους της, εκείνος προσπάθησε να την αποκόψει από τους φίλους της. Συγκεκριμένα τραγουδά: «Άλλαζες τα χρώματά σου τόσο γρήγορα, Προσπάθησες να κάνεις τους φίλους μου παρελθόν. Πάντα έβαζες τον εαυτό σου πάνω από όλα, δεν θα μπορούσα να είμαι το μέλλον σου, αλλά ποτέ δεν νοιάστηκες για αυτό» αν λοιπόν δεν είναι αυτό… αφιερωμένο στον Max, τότε σε ποιον;

«Έψαχνες για 15 λεπτά
Και τώρα έχεις 15 λεπτά
Έχω πακετάρει τα πράγματά σου, μπορείς να έρθεις να τα πάρεις».

Άκουσε το τραγούδι παρακάτω και θα καταλάβεις, by the way, το «15 Minutes» έχει ήδη γίνει το αγαπημένο μας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved