Έχει νέο αγόρι η Miley Cyrus; Αυτή είναι η εμφάνιση που συζητήθηκε (vid)

Βγήκαν μαζί και τώρα οι θαυμαστές είναι σίγουροι πως κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Μετά τις δύο σοβαρές σχέσεις της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth και τον Cody Simpson αυτή τη στιγμή η star είναι ολομόναχή της, ή έστω έτσι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως πολλές φορές έχει μιλήσει για τις σχέσεις της αλλά και για το λόγο που χώρισε, επομένως καταλαβαίνεις πως δεν έχει πρόβλημα να εκφραστεί ανοιχτά.

Αν και το τελευταίο διάστημα είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή της φαίνεται πως οι θαυμαστές έχουν άλλη άποψη επί του θέματος. Αν και έχει αφοσιωθεί σκληρά στην καριέρα της και στα επόμενα μουσικά βήματά της, βρήκε χρόνο για ένα… «ραντεβού».

Πότε και πώς οι θαυμαστές ανακάλυψαν το νέο αγόρι στο πλευρό της; Πρόσφατα η Miley γιόρτασε την 15η επέτειο από τη θρυλική σειρά «Hannah Montana». Βρέθηκε λοιπόν στο Rainbow Bar & Grill στο West Hollywood και στο πλευρό της ήταν ο 23χρονος Yungblud.

Όπως καταλαβαίνεις οι φήμες οι οποίες τους θέλουν να είναι ζευγάρι έχουν πάρει φωτιά και μάλιστα εμφανίστηκαν ξανά μαζί οι δυο τους στο Los Angeles, σε ένα βραδινό ραντεβού. Πάντως, αποκλειστική πηγή του ET ισχυρίζεται πως κάνουν καλή παρέα. «Είναι καλοί φίλοι και απλά πέρασαν ένα ωραίο βράδυ έξω με φίλους» είπε συνεχίζοντας. Λοιπόν, εμείς δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι μαζί, πάντως έχει προοπτικές αυτή η «σχέση».



Δες περισσότερα στο παρακάτω video.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved