Miley Cyrus: Έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα προς την Hannah Montana

Με αυτήν την επιστολή η Miley Cyrus μας ταξιδεύει και εμάς πίσω στο παρελθόν της παιδικής μας αθωότητας.

Για να γιορτάσει την 15η επέτειο της πρεμιέρας της Hannah Montana του Disney Channel, η Miley Cyrus έκανε ένα γλυκό αφιέρωμα στον χαρακτήρα της που έπαιξε για τέσσερις σεζόν.

Η Miley δημοσίευσε το γράμμα – το οποίο ήταν δύο ολόκληρες σελίδες και ήταν φυσικά γραμμένο σε ένα ροζ χαρτί με ροζ μελάνι, διακοσμημένο με HM σχέδια και γυαλιστερά αυτοκόλλητα - στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter στις 24 Μαρτίου.

Στην επιστολή, η Cyrus ευχαριστεί τον χαρακτήρα της στην οθόνη που είναι «το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι». Αφηγείται τις αξέχαστες στιγμές που βίωσε από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή, αλλά και πόσο πολύ η «ψεύτικη» ταυτότητα της Miley Stewart επηρέασε τη δική της ως Miley Cyrus.

«Γεια σου Hannah, έχει περάσει λίγος καιρός. 15 χρόνια για να είμαι ακριβής. Ήσουν σαν πύραυλος που με πέταξε στο φεγγάρι και δεν με έφερε ποτέ πίσω. Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί φίλη μου. Μοιραστήκαμε πολλές καλές στιγμές και πολλές κακές. Δάκρυα και γέλια. Έχασα τον παππού μου όσο γυρίζαμε ένα επεισόδιο στην πρώτη σεζόν. Πέθανε στις 28 Φεβρουαρίου. Ήθελε να κρατηθεί μέχρι την πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά εκείνα τα χρόνια….. Ήταν γλυκόπικρο να ξέρω ότι θα σε αφήσω (ένα τεράστιο κομμάτι μου) πίσω στο Stage 9. Εκεί που είπα ότι μεγάλωσα όταν ρωτήθηκα. Ήταν το σπίτι μου», έγραψε.

Συνέχισε λέγοντας: «Το να ζεις μέσα μου για 6 χρόνια ήταν μεγάλη μου τιμή. Είμαι ευγνώμων όχι μόνο σε σένα Hannah αλλά και σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα από την αρχή», έγραψε η Cyrus . «Όλοι έχετε την ευγνωμοσύνη μου και τη βαθύτερη εκτίμησή μου μέχρι το τέλος. Με όλη την ειλικρίνειά μου σας λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Η επιστολή της Miley έλαβε έντονο ενθουσιασμό από παλιούς φαν της Hannah Montana, καθώς και από τους φίλους και την οικογένειά της. Η καλύτερη όμως απάντηση στην επιστολή ήρθε από την ίδια την Hannah Montana. «Χαίρομαι που σε ακούω @MileyCyrus. Πέρασε μόνο μια δεκαετία» έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της Hannah Montana στο Twitter.



Διάβασε ολόκληρο το γράμμα στην gallery που ακολουθεί!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved