Gigi Hadid: Θυμάσαι πώς ήταν 7 χρόνια πριν; Δε θα την αναγνωρίσεις (photo)

Πάντως, παραμένει μια κούκλα!

Κι όμως, όσο περνάει ο καιρός, όλοι μας αλλάζουμε, το ίδιο και τα πρόσωπα της δημοσιότητας. Η Gigi Hadid, αν και παραμένει μια κούκλα, είναι ένα από τα διάσημα κορίτσια που όχι μόνο δεν μοιάζουν με τους… παλιούς τους εαυτούς, είναι και σχεδόν αγνώριστη. Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως όπως και τότε, έτσι και τώρα, ήταν και είναι πανέμορφη.

Λοιπόν, η Gigi πλέον είναι μανούλα και έχει αφήσει για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας και τις πασαρέλες, αφού η πανδημία έχει πατήσει φρένο σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς και όχι μόνο, και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και την κόρη της.

Στα social media της πλέον έχει περισσότερες φωτογραφίες με την αγαπημένη της κόρη παρά σε πασαρέλες και δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχνάς κάποια από τα πρώτα της βήματα. Το πανέμορφο μοντέλο έχει μια αρκετά επιτυχημένη πορεία και μάλιστα από μικρή ηλικία έκανε εμφανίσεις σε… κόκκινα χαλιά και πασαρέλες.

Αλήθεια όμως, θυμάσαι μερικές από τις πρώτες της φωτογραφίσεις; Είναι ολοφάνερο πως το κορίτσι μας ήταν μικρό και ακόμη δεν είχε μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας, αυτό θα το αντιληφθείς μόλις δεις τις φωτογραφίες της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τη Gigi Hadid σε εμφανίσεις της το 2014. Είναι αγνώριστη! Η εμφάνισή της, ακόμη και ο τρόπος που ποζάρει έχουν αλλάξει ραγδαία και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα καταλάβεις μόνο όταν δεις τις φωτογραφίες της.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved