Μόλις είδαμε σπάνιες φωτογραφίες της Gigi Hadid με φουσκωμένη κοιλίτσα

Είναι μια γλύκα!

Πρόσφατα η πανέμορφη Gigi Hadid δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη βόλτα της με τον αγαπημένο της Zayn Malik και τη μικρή Khai. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν τα προβλήματά τους, ακόμη και τους χωρισμούς, τώρα σίγουρα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Λοιπόν, η μικρή Kaia ήρθε στη ζωή το Σεπτέμβριο και από τότε έχουμε δει ελάχιστες αλλά εκπληκτικές φωτογραφίες της. Η Gigi ενημερώνει καθημερινά το προφίλ της στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες της μπέμπας, το τελευταίο διάστημα όμως βλέπουμε ολοένα και περισσότερο σπάνιο υλικό.

https://www.instagram.com/p/CJq46F0na1r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είδαμε τη Khai στο καροτσάκι της, αυτή τη φορά όμως είδαμε φωτογραφίες της Gigi κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αφορμή στάθηκε ένα Q&A που έκανε το μοντέλο στο Instagram.

Οι θαυμαστές της ζητούσαν φωτογραφίες από το παρελθόν και μάλιστα ήθελαν να δουν υλικό από συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τυχαία ή όχι, οι followers ζήτησαν να δουν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και τότε εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη τις δημοσίευσε.



Δες στη gallery τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved