Justin Bieber: Μόλις έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Hailey

Είναι τρελά ερωτευμένος, το βλέπεις και εσύ.

Πόσες φορές έχεις ακούσει για το ιδανικό love- story της Hailey Baldwin και του Justin Bieber; Πολλές φορές οι δυο τους μιλούν για τον γάμο τους και για τα συναισθήματά τους, ακόμη και στα social media. Το Instagram τους είναι γεμάτο με φωτογραφίες τους και φυσικά δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους θαυμαστές.

Ο Justin για ακόμη μια φορά μίλησε για τη σύζυγό του με τον καλύτερο τρόπο και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τη σχέση τους, τον τρόπο ζωής τους και για το πόσο η Hailey τον έχει βοηθήσει να γίνει καλύτερος.




Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard, ο 27 χρονος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε πως η ζωή του έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τη Hailey και ναι, παραδέχθηκε πως είναι σημαντική για εκείνον, σε όλους του τομείς. Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκαλούσε τη Hailey, «μωρό» του. Αν αυτό δεν είναι έρωτας τότε τι;

Ο Καναδός pop star εξήγησε στην πορεία της συζήτησης πως η 24χρονη σύζυγός του τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του ειδάλλως δεν θα μπορέσει ποτέ να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής που θέλει.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved