Justin Bieber: Αυτό είναι το δώρο γενεθλίων που λάτρεψε

Ο τραγουδιστής είχε γενέθλια και το νέο του απόκτημα έγινε κατευθείαν post.

Η ημέρα των γενεθλίων είναι πολύ ιδιαίτερη για κάθε άνθρωπο. Είναι η μέρα που προστίθεται και επίσημα ένας χρόνος στη ζωή σου, οπότε αναμενόμενα θες να το γιορτάσεις όπως σου αξίζει. Ακόμα και όταν αυτό συμβαίνει μέσα στην καραντίνα.

Ο Justin Bieber είναι ένα αγόρι που εδώ και πολλά χρόνια έχει κατακλύσει την επικαιρότητα με νέα της ζωής του. Ξεκίνησε από τα γνωστά του βιντεάκια στο YouTube και πλέον είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου στερεώματος.

Μετά, βέβαια, ήρθαν οι σχέσεις του με διάσημα κορίτσια του πλανήτη, οπότε η δημοφιλία του εκτοξεύτηκε περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε, όλοι ξέρουν τι συνέβαινε με τη σχέση του με τη Selena Gomez, ακόμα και όσοι ουσιαστικά δεν ασχολούνται μαζί του και απλά τυχαίνει να διαβάζουν νεότερα της showbiz.




Την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, ο διάσημος καλλιτέχνης είχε γενέθλια. Ανήμερα, λοιπόν, της γιορτής του, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία μας δείχνει το δώρο που έλαβε και τον ξετρέλανε.

Το αν θα συμφωνήσεις με τον ενθουσιασμό του δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, όμως εκείνος τον δήλωσε ξεκάθαρα και πρόβαλε το νέο του απόκτημα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είναι αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved