Η Selena Gomez περνά την καραντίνα χωρίς καθόλου μακιγιάζ και είναι απλά πανέμορφη

Η τραγουδίστρια δε διστάζει να ποζάρει με no make up look!

Και αυτήν την (ατέλειωτη) καραντίνα την περνάς λίγο-πολύ όπως και τις προηγούμενες. Με pop corn και Netflix κάθε βράδυ αγκαλιά με την κουβέρτα σου και ένα ζεστό τσάι, με Zoom calls με τις κολλητές σου, και μερικές ώρες τηλεκπαίδευσης μέχρι και πάλι να ανοίξουν τα σχολεία. Το μακιγιάζ, επίσης, δεν υπάρχει εδώ και καιρό στην καθημερινότητά σου μιας και δεν πας κάπου, οπότε… γιατί να βαφτείς;

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Όλες μας με έναν παρόμοιο τρόπο περνάμε το lockdown και το πιο απίστευτο είναι πως πολλές αγαπημένες μας stars συμπάσχουν με εμάς. Μία από αυτές είναι και η Selena Gomez. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει ό,τι κάνουμε όλες μας αυτήν την περίοδο (εντάξει, όχι τηλεκπαίδευση) και- εννοείται- πως δεν ασχολείται καθόλου με το μακιγιάζ.

Και, μάλιστα, είναι εντελώς απενοχοποιημένη με την εικόνα της, αφού δε διστάζει να φωτογραφηθεί με no make up look και να κάνει Insta story στο Instagram της. Η Selena έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με το να φανεί η επιδερμίδα της, ότι της αρέσει να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της και ότι το μακιγιάζ δεν είναι αναγκαίο «συστατικό» της καθημερινότητάς της.

Αυτό ακριβώς έκανε και πριν μερικές ημέρες. Η 28χρονη star μάς έδειξε μέσα από τα social media πώς ακριβώς περνά την καραντίνα και εμείς εστιάσαμε στο γεγονός πως δεν είχε κάνει καθόλου- μα καθόλου- μακιγιάζ. Και ήταν απλά πανέμορφη. Θες να τη δεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez θέλουμε να το κάνουμε αμέσως τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved