Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez θέλουμε να το κάνουμε αμέσως τώρα

Μα είναι τόσο girly!

Τα νύχια είναι η αγάπη που έγινε λατρεία τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο Instagram. Μέσα από αυτό το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουμε θαυμάσει εντυπωσιακά και περίτεχνα nail art, έχουμε προσπαθήσει να τα δοκιμάσουμε ή τα έχουμε δείξει στη μανικιουρίστ μας για να τα αντιγράψει στα νύχια μας.

Οι nail artists, άλλωστε, του Instagram είναι αμέτρητες και έχουν καταφέρει να μας δίνουν καθημερινά την απαραίτητη έμπνευση. Δεν είναι μόνο αυτές, όμως. Και οι αγαπημένες μας celebrities φροντίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μας δείχνουν μέσα από τα accounts τους τα δικά τους μανικιούρ και να μας δίνουν αμέτρητες ιδέες.

Αυτό έκανε πριν μερικές ημέρες και η Selena Gomez. Η αγαπητή τραγουδίστρια έκανε το πιο κομψό και απλό μανικιούρ, που σίγουρα μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι αυτές τις μέρες. Δεν είναι ένα μανικιούρ χειμερινό μιας και δεν επέλεξε μια σκουρόχρωμη απόχρωση. Περισσότερο θυμίζει άνοιξη, αλλά μας αρέσει.

https://www.instagram.com/p/CLS_AsWnXiR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπεις, η γλυκιά Selena εμπιστεύθηκε τον nail artist, Tom Bachik, και έκανε ένα so cute ροζ μανικιούρ. Δεν έκανε κανένα περίπλοκο σχέδιο. Κινήθηκε στο πιο απλό και safe χρώμα που είναι το ροζ έχοντας παράλληλα φτιάξει ένα αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών. Πραγματικά, δεν είναι υπέροχα τα νύχια της;

Αν θες κι εσύ να κάνεις ένα τέτοιο DIY μανικιούρ στο σπίτι, μπορείς! Κάνε scroll στην παρακάτω gallery, δες πέντε φανταστικά ροζ βερνίκια και ξεκίνα τώρα τις ηλεκτρονικές αγορές σου. Μην ξεχνάς πως ακόμη- μέχρι το τέλος του μήνα- έχει εκπτώσεις!

Διάβασε ακόμα: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved