Kendall Jenner: Μία φωτογραφία απέδειξε τον έρωτά της για τον καλό της

Το μοντέλο στηρίζει τον μπασκετμπολίστα με κάθε τρόπο.

Από όλες τις Kardashians, η Kendall Jenner είναι μάλλον η πιο mainstream διάσημη. Ακριβώς επειδή είναι μοντέλο, δεν έχει επενδύσει ιδιαίτερα σε πλαστικές και στο νυστέρι του χειρουργού και πάντα άφηνε τη φυσική της ομορφιά να δουλέψει. Εξ ου και κάθε μεγάλος οίκος μόδας τη θέλει στο δυναμικό του.

Σε προσωπικό επίπεδο, η Kendall φαίνεται εκ πρώτης να μη δίνει πολλή σημασία σε θέματα δημοσιότητας. Αν έχεις δει τα επεισόδια του Keeping Up With The Kardashians, βέβαια, ξέρεις ότι ανά διαστήματα προκύπτουν θέματα άγχους -κάτι πολύ λογικό με την πίεση που δέχεται-.

Οι σχέσεις της, βέβαια, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να δουν το φως της δημοσιότητας. Για την ακρίβεια, σχεδόν κάθε boyfriend που είχε στο παρελθόν είτε ήταν ένας πασίγνωστος τραγουδιστής είτε μπασκετμπολίστας μαθευόταν ότι ήταν με το μοντέλο.




Πρόσφατα, εκείνη έγινε Instagram official με τον νυν καλό της, Devin Booker, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, όταν τάγκαραν ο ένας τον άλλον σε μία φωτογραφία εκδήλωσης του έρωτά τους.

Τώρα, όμως, συνέβη και κάτι άλλο. Η Kendall πήγε στο γήπεδο για να στηρίξει τον καλό της στο παιχνίδι μπάσκετ που έπαιζε εναντίον των Brooklyn Nets. Κάποιοι φανς που την εντόπισαν, εννοείται πως θέλησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί της και εκείνη πόζαρε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved