H Kendall Jenner είναι ζευγάρι με ακόμα έναν μπασκετμπολίστα του NBA;

Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Devin Booker.

Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες πως η Kendall Jenner και ο γνωστός μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ Devin Booker είναι ζευγάρι ή έστω κάνουν κρυφά ραντεβού. Σύμφωνα με τo Entertainment Tonight, άτομα από τον στενό κύκλο του 23χρονου παίκτη αρνούνται κατηγορηματικά ότι ο Devin εμπλέκεται ερωτικά με το topmodel και αδερφή των Kardashians.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους και μάλιστα βρίσκονται αρκετά συχνά αφού ανήκουν στην ίδια παρέα. Το διάστημα της καραντίνας η Kendall και ο Devin τήρησαν την κοινωνική αποστασιοποίηση και έβλεπαν μόνο πολύ κοντινά άτομα του κύκλου τους.


https://www.instagram.com/p/BmM2RaRH6SI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Devin Booker σε επίσκεψή του στη Μύκονο.


https://www.instagram.com/p/B8s9ORhha02/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kendall σε παλαιότερη εμφάνιση με τον Ben Simmons.

Στην ίδια παρέα μάλιστα ανήκουν κι άλλοι παίκτες του NBA που κατά καιρούς έχουν χρεώσει ως συντρόφους του supermodel. Πηγές αναφέρουν πως οι παίκτες σέβονται τον συνάδελφό τους Ben Simmons, πρώην αγόρι του μοντέλου και βλέπουν την εντυπωσιακή Kendall φιλικά και μόνο.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι πως ο Booker έβγαινε με την Jordyn Woods(πρώην κολλητή της Kylie) που εκδιώχθηκε από τον κύκλο των Kardashian-Jenner όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Tristan Thompson, ο οποίος είναι ο πατέρας του παιδιού της Khloé Kardashian.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved