Είδες τη φωτογραφία της Hailey Bieber με τη μαμά της; Ξεπέρασε το 1εκ. likes

Είναι πραγματικά πανέμορφη!

Η Hailey Baldwin είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που έχουμε δει ποτέ και μη ξεχνάς επίσης πως είναι και η σύζυγος του No1 pop star, Justin Bieber. Ποτέ δεν αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους παραπονεμένους και με τις φωτογραφίες της τους επιτρέπει να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην προσωπική της ζωή και στην καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Justin.



Αυτή τη φορά, η Hailey ανέβασε μια φωτογραφία με την αγαπημένη της μαμά και πράγματι πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι πανέμορφη! Τώρα καταλάβαμε σε ποιον έμοιασε! Λοιπόν, αν και είχαμε δει παλαιότερα φωτογραφίες τους δεν είχαμε παρατηρήσει καλύτερα τη μητέρα της.

Είναι ξανθιά με λαμπερό δέρμα, υπέροχο χαμόγελο και όντως η Hailey της μοιάζει απίστευτα. Σίγουρα δεν ξεπερνά τα 50 ή ακόμη και να είναι μεγαλύτερη παραμένει πανέμορφη!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, μαμά και κόρη ακουμπούν τα πρόσωπά τους και χαμογελούν. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Hailey ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο όμορφη πια μπορεί αν είναι η μαμά της και εκείνοι απάντησαν με τις χιλιάδες καρδούλες αλλά και τα αμέτρητα σχόλιά τους. Όπως μπορείς να καταλάβεις η photo αυτή είναι υπέροχη και άξιζε και το ένα εκατομμύριο των likes που συγκέντρωσε.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved