Η Hailey Bieber αγκαλιάζει τον Justin και συγκεντρώνει 2 εκ. likes σε 7 ώρες

Είναι πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και φαίνεται.

Το Hollywood έχει γεμίσει με έναν σωρό διάσημα ζευγάρια που ζουν τον έρωτά τους. Βέβαια, σε αυτούς, οι φανς στέλνουν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους και με κάποιον τρόπο είναι σαν να ζουν κι εκείνοι την κατάσταση μαζί τους, νιώθοντας και λίγο σαν φίλοι. Όπως και να έχει, πολλά διάσημα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους ανά διαστήματα, όμως, μερικά από αυτά ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin Bieber δείχνουν να περνάνε υπέροχα και να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ό,τι ανάρτηση και να κάνουν, αυτό είναι εμφανές. Οι followers τους βλέπουν το όμορφο θέαμα και γεμίζουν τις φωτογραφίες με likes και σχόλια.




Πρόσφατα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγό του, γράφοντας το caption «Το καλύτερο μέρος της ημέρας μου». Η ανάρτηση ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια likes σε μόλις 7 ώρες, ενώ το κοινό δε σταματούσε να εκθειάζει το όμορφο ζευγάρι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που λάτρεψε το κοινό και μάλλον ούτε κι εσύ θα απορήσεις που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved