H Cardi B αποκάλυψε πού ξόδεψε την περιουσία της και θα μείνεις άφωνη

Κι όμως, έχει χάσει μια περιουσία!

Μετά το ξέσπασμα του νέου ιού, η πανδημία έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας, αλλά και σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους. Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, πολλές επιχρίσεις έκλεισαν, πολλές θεατρικές παραστάσεις σταμάτησαν, το ίδιο και τα γυρίσματα ταινιών αλλά και μουσικών παραστάσεων. Αυτή τη στιγμή, όσοι εργάζονται είναι υποχρεωμένοι να κρατούν αποστάσεις να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας αλλά και να υποβάλλονται σε Covid test.

Η Cardi B είναι μια καλλιτέχνιδα η οποία έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως λόγω των test κορονοϊού έχει ξοδέψει πολλά χρήματα και επίσης να σου θυμίσουμε πως η καλλιτέχνιδα ήταν από τις πρώτες που υπέβαλλε όλους τους συνεργάτες της σε τεστ κορονοϊού, εντελώς δωρεάν για τα γυρίσματα του music video της.

Όπως είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2020, η Cardi ξόδεψε περισσότερα από 80 χιλιάδες δολάρια για να εξασφαλίσει την υγεία τόσο τη δική της, όσο και όλων των συντελεστών, για να γυριστεί το music video «Wap» με την Megan The Stallion.



Λοιπόν τώρα η τραγουδίστρια έκανε μια σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter στις οποίες εξομολογήθηκε πως κάνει τεστ περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα. «Οι συνεργάτες μου πρέπει επίσης να υποβληθούν σε τεστ.»

Ένας fan τη ρώτησε γιατί δεν κάνουν δωρεάν τεστ και τότε εκείνη του απάντησε. Παρά το κόστος, όπως λέει η ίδια έχει χάσει μια περιουσία, δεν λυπάται όμως για τα χρήματα που χάνει αφού είναι κάτι αναγκαίο.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved