Cardi B: Ο λόγος που ξόδεψε περισσότερα από 80 χιλ. δολάρια θα σε ξεπεράσει

Βέβαια, δε θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς.

Η Cardi B είναι η μια και μοναδική γυναίκα ράπερ που έχει σαρώσει τα charts και δε σταματά πουθενά. Κάθε της κομμάτι γίνεται αμέσως επιτυχία και τρανταχτό παράδειγμα είναι το πιο πρόσφατο track της «WAP» με την Megan Thee Stallion που ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Το θέμα όμως αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με κάποια μουσική της επιτυχία, αλλά θα μιλήσουμε για ένα υπέρογκο ποσό που ξόδεψε για χάρη του «WAP» και... εξηγούμαστε.

Για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι που έχεις στο μυαλό σου διαβάζοντας για την Cardi B, θα ξεκινήσουμε με το... νέο ότι η Cardi B γύρισε music video για την επιτυχία «WAP». Αυτό τώρα θα μας πεις, σιγά το νέο. Το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε όμως για αυτό το video είναι κάτι που δε γνωρίζεις και η Cardiείχε λόγο που χάλασε τόσα λεφτά και μάλιστα σοβαρό.

Εν μέσω της πανδημίας τους κορονοϊού, η καλλιτέχνιδα έκανε ένα μουσικό «άνοιγμα» θα μπορούσαμε να πούμε και αν μας ρωτάς, καλώς έκανε. Το τραγούδι της με την Megan Thee Stallion, έφτασε αμέσως στη κορυφή και το μόνο σίγουρο είναι ότι για να ολοκληρωθεί η επιτυχία χρειαζόταν ένα music video. Στο music video όμως υπήρχαν αρκετοί συντελεστές που εν μέσω πανδημίας φυσικά και έπρεπε να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να περάσουν από... «έλεγχο».

Η Cardi Β συγκεκριμένα, ξόδεψε ένα τεράστιο και εξωφρενικό ποσό για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων των συντελεστών του music video, για τεστ κορονοϊού. Κάθεσαι; Η καλλιτέχνιδα-όπως αναφέρει στη συνέντευξή της στο i- D- ξόδεψε 100.000 δολάρια μόνο στα τεστ. Εμείς σίγουρα θα πάντως θα τη συμβουλέυαμε να κάνει μια παραγωγή με χαμηλότερο μπάτζετ και σίγουρα, με λιγότερα άτομα. Πάντως μπράβο της που τηρεί του κανόνες για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού και μιας και είσαι εδώ, ρίξε και μια ματιά στο music video του «WAP». Τόσα χρήματα ξόδεψε, δώσε της ένα view ακόμη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved