Η σχέση του Cody Simpson σοβάρεψε και αυτό το post το αποδεικνύει

Σίγουρα η Miley δεν θα είναι και πολύ χαρούμενη.

Σε μια αρκετά καλή φάση της ζωής του βρίσκεται ο Cody Simpson, αφού έχει στο πλευρό του μια γυναίκα την οποία αγαπάει ιδιαίτερα. Οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετά καλά και σίγουρα είναι τρελά ερωτευμένοι. Η αλήθεια είναι πως η σχέση τους είναι στις αρχές ακόμη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία τους. Το ζευγάρι τολμά να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και σίγουρα, αν η Miley Cyrus τις έχει δει θα έχει ζηλέψει!

Ο Cody και η αγαπημένη του Merloes Stevens έχουν πάει τη σχέση τους στο επόμενο βήμα. Η σχέση τους έγινε γνωστή στα social media τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε, δεν έχουν σταματήσει οι αναρτήσεις με τα τρυφερά φιλιά και τις αγκαλιές.

Με αφορμή τα γενέθλια του Cody η Marloes του έκανε το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί! Αν και το διάστημα που μοιράζονται τα συναισθήματά τους είναι ελάχιστο, σχεδόν δύο μήνες, νιώθουν πολλά ο ένας για τον άλλον και εξηγούμαστε αμέσως!

Με μια σειρά φωτογραφιών η Marloes στο Instagram και συγκεκριμένα στα insta stories της έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως το αγόρι της έχει γενέθλια και μάλιστα τόλμησε να γράψει πως είναι ο αγαπημένος της… άνθρωπος, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Μαζί με όλα όσα ανέβασε στα stories της έκανε και ένα γλυκό post στο οποίο έγραψε: «Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άνθρωπο. Η ζωή είναι μια περιπέτεια και είμαι χαρούμενη που κρατώ το χέρι σου και την ζούμε μαζί.» Πριν μπεις στη gallery για να δεις τις υπέροχες φωτογραφίες τους, να σου θυμίσουμε πως ο Cody έκλεισε τα 24 του χρόνια!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved