Η Miley Cyrus έκανε το πιο φανταστικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

Το απόλυτο #inspiration!

Μπορεί να είμαστε περιορισμένες λόγω Covid-19 και οι μετακινήσεις μας να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές, όμως όλες με κάποιον τρόπο έχουμε μπει σε mood Χριστουγέννων. Λίγο οι διαφημίσεις στην τηλεόραση με του Αϊ-Βασίληδες και τα χριστουγεννιάτικα σκηνικά, λίγο ο στολισμός στους δρόμους και στα μπαλκόνια της γειτονιάς, κάπως θα βιώσουμε και αυτόν τον διαφορετικό χρόνο τα Χριστούγεννα.

Και Χριστούγεννα χωρίς λαμπερό μακιγιάζ δε γίνονται. Φυσικά, φέτος δε θα γιορτάσουμε σε κάποιο- γεμάτο από κόσμο- σπίτι ή εστιατόριο μιας και τα εορταστικά τραπέζια πρέπει να είναι με ελάχιστα άτομα. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως θα στερηθούμε τη λάμψη του χριστουγεννιάτικου make up. Όσοι λίγοι και καλοί κι αν είμαστε γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έχουμε το δικαίωμα να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.

Αν, λοιπόν, αυτές τις μέρες βρίσκεσαι σε αναζήτηση glamorous και εορταστικών make up looks, σου έχουμε τη λύση. Μάλλον, καλύτερα... Η αγαπημένη σου Miley Cyrus θα σου δώσει όλο το inspiration που χρειάζεσαι.

Η τραγουδίστρια είναι πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα και το απέδειξε με το make up look της σε πρόσφατο post στο Instagram account της. Η Miley μοιράστηκε με τους followers της μερικά στιγμιότυπα από το video clip για το τραγούδι “Plastic hearts” και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια της από τα κατακόκκινα χείλη και την πράσινη, glitter σκιά στα μάτια της.

Αν αυτό δεν είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, τότε ποιο είναι; Είναι φρέσκο, λαμπερό, εντυπωσιακό και γεμάτο χρυσόσκονη… Όπως ακριβώς πρέπει να είσαι κι εσύ τα Χριστούγεννα. Τι λες; Θα δοκιμάσεις την πρόταση της Miley Cyrus;

https://www.instagram.com/p/CIMJLA4JcWA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε ακόμα: Η Demi Lovato μάς έβαλε σε Xmas mood με το νέο μανικιούρ της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved