H Hailey αποκάλυψε κάτι σημαντικό για τη σχέση της με τον Justin Bieber(vid)

Οι θαυμαστές ρώτησαν και εκείνη απάντησε!

Ένα από τα ζευγάρια της δημοσιότητας που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, είναι η Hailey και ο αγαπημένος της Justin Bieber. Οι δύο τους μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάθε στιγμή της καθημερινότητας και μη ξεχνάς πως έχουμε μάθει πολλά από τα ντοκιμαντέρ του Justin. O έρωτάς τους είναι γνωστός και μάλιστα ο γάμος τους θεωρήθηκε μια από τις πιο φαντασμαγορικές τελετές.

Όπως έχουν αποκαλύψει οι δύο τους γνωρίζονταν από παλιά και πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αυτή η σχέση τους ήταν σχεδόν… καρμική! Άραγε πότε ένιωσαν αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι τους;

Hailey και Justin έχουν γιορτάσει για δεύτερη φορά την επέτειο του γάμου τους και πρέπει να σου πούμε πως περνάνε τέλεια, ιδίως μέσα στην καραντίνα, άλλωστε η Hailey ήταν και η πηγή έμπνευσης του Justin για το κομμάτι «Stuck With U» με την Ariana Grande.

Λοιπόν, η μεγαλύτερη απορία σου μόλις λύθηκε! Η Hailey μέσα από ένα Q&Α στο επίσημο προφίλ της στο Instagram απάντησε στις πιο κρίσιμη ερώτηση! Οι fans της ζήτησαν να δουν τη φωτογραφία από τη στιγμή που κατάλαβε πως ερωτεύθηκε τον σύζυγό της. Στη φωτογραφία θα δεις τους δύο τους να χορεύουν αγκαλιά μπροστά από την πισίνα και πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι μια από τις πιο γλυκές φωτογραφίες τους.



Δες στη gallery τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved