Billie Eilish: Έδωσε την καλύτερη απάντηση σε haters και body shamers

Κάπου αυτή η ιστορία θα πρέπει να τελειώσει, δε νομίζεις;

Είναι γνωστό πια ότι οι haters και ιδίως οι body shamers έχουν κατακλίσει τα social media με τα αρνητικά τους σχόλια. Οι διάσημοι καλλιτέχνες είναι εκείνοι που δυστυχώς λόγω της έκθεσής τους λαμβάνουν και τα περισσότερα μηνύματα με αρνητικό φυσικά χαρακτήρα. Δε νομίζεις ότι αυτό κάπου πρέπει να τελειώσει;

Η αλήθεια είναι ότι πλέον τολμούν να απαντήσουν σε όλα αυτά όλο και περισσότεροι και ναι, οι haters θα βρίσκουν πάντα κάτι να πουν, το θέμα είναι φυσικά να μην μας επηρεάζουν τα κακοπροαίρετα λόγια τους. Οι διάσημοι αστέρες φαίνεται ότι δεν επιτρέπουν αυτά τα σχόλια και κυρίως δεν τα υπολογίζουν. Ε λοιπόν αν μας ρωτάς, αυτή είναι και η πιο σωστή στάση.

Πάντως, η Billie Eilish δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και έβαλε στη θέση τους όλους εκείνους που της έκαναν body shaming αλλά και όλους όσους της στέλνουν κακοπροαίρετα μηνύματα. Με ποιον τρόπο; Με το νέο της τραγούδι! Στο νέο της κομμάτι έχει αναφορές σε όλους εκείνους που προαναφέραμε και από εμάς είναι ένα τεράστιο μπράβο.

Στο verse 1 του «Therefore I am» η Billie αναφέρει στους στίχους της λέει «Σταμάτα, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Βγάλε το τέλειο όνομά μου από το στόμα σου, δεν είμαστε ίδιοι, μη μιλάς για εμένα παριστάνοντας ότι γνωρίζεις πώς νιώθω». Αυτό ναι, είναι μια ξεκάθαρη «σπόντα» για όσους έχουν τολμήσει να μιλήσουν για εκείνη και μάλιστα τους τα λέει με το... γάντι.

«Το διασκεδάζεις; Αλήθεια δεν με νοιάζει καθόλου» ναι και αυτό είναι ξεκάθαρη αναφορά σε όσους της έκαναν body shaming. Οι haters λατρεύουν να μιλούν για άλλους και δεν είναι λίγες οι φορές που μίλησαν για την Billie και σχολίασαν το σώμα της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved