Απώλεια για τη Millie Bobby Brown: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Η απώλεια σού δημιουργεί συναισθήματα που είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς. Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται τόσο κοντά σου, αλλά κοντά με την ουσιαστική έννοια, όχι απαραίτητα από άποψη απόστασης. Το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου κρίνεται από την καθημερινότητα. Από τη φροντίδα, από την αγάπη που μοιράζεστε, από τις στιγμές. Όταν, λοιπόν, ένας τέτοιος άνθρωπος φύγει, το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και η θλίψη που σου δημιουργεί είναι ανείπωτη.

Η Millie Bobby Brown βιώνει αυτές τις δύσκολες στιγμές, αφού «έχασε» την αγαπημένη της γιαγιά. Εκείνη πάλευε με το Alzheimer’s σαν μία πραγματική ηρωίδα, όμως, τελικά, δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Λόγω της κατάστασης της πανδημίας, μάλιστα, η εγγονή της δεν μπόρεσε να είναι δίπλα της, παρά μόνο με βίντεο κλήσεις, και πριν από λίγες ώρες έκανε ένα post στο Instagram, προσπαθώντας να εκφράσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της αυτήν τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CHbaYIsnz0T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Δεν υπάρχουν λόγια που να βγάζουν νόημα τώρα. Δεν υπάρχει ένα συναίσθημα να σημειώσω. Η απώλεια είναι κάτι τόσο περίπλοκο και περνάω από φάσεις που δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και μετά γελάω για όλες τις αναμνήσεις και μετά κάθομαι ήσυχη και προσπαθώ να κατανοήσω τι συνέβη. Το Alzheimer’s είναι κακό. Είναι σκληρό. Παίρνει μακριά την ικανότητα κάποιου να θυμάται τις αναμνήσεις και μετά το να λειτουργεί σαν άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απλώς εκεί και να παρακολουθείς.

Θα είμαι πάντα η Millie Moos σου. Ελπίζω να με βλέπεις και να με προστατεύεις όπως έκανες όταν ήμουν μικρή.

Σ’ αγαπούσα περισσότερο απ’ όσο κάποιος μπορούσε να αγαπήσει. Θα λέω σε όλους για τα μαθήματα που μου δίδαξες. Θα σε ευχαριστώ κάθε μέρα για τα γέλια και τις αναμνήσεις που μου έδωσες στη ζωή μου μέχρι σήμερα»

«Δεν μπορούσα να έρθω για μία τελευταία αγκαλιά λόγω του Covid-19, οπότε το FaceTime ήταν το μόνο που είχαμε. Σου τραγουδούσα όσο άντεχε η φωνή μου, ακόμα κι όταν εσύ κοιμόσουν. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που ποτέ δε θα ξεχάσω. Είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπάω, γιαγιά. Δε γίνεται να ξεχάσεις μία ψυχή σαν αυτή»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved