Millie Bobby Brown: Αντέγραψε το πιο iconic look από αγαπημένη σου σειρά

Βέβαια ό,τι κι αν φορέσει είναι μια θεά.

Η αγαπημένη σου Millie Bobby Brown έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι είναι μια κούκλα, όσο για τις εμφανίσεις της, πάντα είναι προσεγμένες και υπέροχες. Αυτή τη φορά η εμφάνιση της είναι μια από τις πιο στιλάτες, μιας και μόλις αντέγραψε το πιο iconic look και μάλιστα γνωστής ηθοποιού που υπεραγαπάς.

Εν όψη των Emmy Awards της Κυριακής, το W Magazine δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο τα αγαπημένα αστέρια του Ηollywood αποκάλυπταν ποια ήταν η σειρά που παρακολούθησαν κατά την διάρκεια της καραντίνας. Μέσα σε αυτούς βρέθηκε και η Millie και η σειρά που παρακολούθησε ήταν «Τα Φιλαράκια».

Φυσικά όχι μόνο είπαν ποια ήταν η αγαπημένη τους σειρά στην καραντίνα, αλλά αντέγραψαν και το look του αγαπημένου τους χαρακτήρα. Μπορείς να φανταστείς ποιος ήταν ο αγαπημένος χαρακτήρας της Millie; Για την ακρίβεια είναι γυναίκα και δεν είναι άλλη από την Jennifer Aniston.

Όπως παραδέχθηκε, η Rachel (aka Aniston) είναι η αγαπημένη της χαρακτήρας και μάντεψε τι φόρεσε! Μια καρό φούστα με λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα και ένα μπεζ ζιβάγκο, όπως ακριβώς φοράει και η Reachel Green. Αυτό είναι σίγουρο το πιο iconic look και η Millie το αντέγραψε άψογα!

Δες στη gallery και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved