Η φωτογραφία της Ariana Grande ξεπέρασε τα 6 εκ. likes και υπάρχει λόγος

Η τραγουδίστρια ενθουσίασε τους followers της.

Η Ariana Grande είναι το κορίτσι που αποτελεί είδωλο για πολλά κορίτσια στον κόσμο. Εδώ και πολλά χρόνια, η καριέρα της μιλάει από μόνη της. Μπορεί να ξεκίνησε από το Nickelodeon με μία σειρά που απευθυνόταν κατά βάση σε νεανικό κοινό, αυτήν τη στιγμή έχει φτάσει να απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μόνο τον λογαριασμό της στο Instagram να κοιτάξεις, θα βρεις πάνω από 200 εκατομμύρια followers, κάτι που εκ πρώτης μοιάζει με ένα απλό νούμερο, αλλά, αν το αναλογιστείς ουσιαστικά, μιλάμε για έναν τεράστιο αριθμό.

Στο προφίλ της, λοιπόν, ανεβάζει τακτικά υλικό από την καθημερινότητά της, ακριβώς επειδή οι fans της είναι τόσοι πολλοί. Θέλουν διαρκώς να βλέπουν νέες αναρτήσεις από την αγαπημένη τους σταρ και τις βλέπουν, αφού η ίδια μοιράζεται τόσο selfies της όσο και πιο αφηρημένες εικόνες που της αρέσουν.




Γενικά η Ariana είναι ένα κορίτσι πολύ δυναμικό που δεν ανέχεται την αδικία, έχει αξίες και προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα με αισιοδοξία. Μία φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα ενθουσίασε το κοινό της για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Έδειχνε την ίδιαπολύ χαρούμενη, κάτι που ήταν σημειωμένο ακόμα και στο caption της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved