Ariana Grande: Η κίνηση των Tik-Tokers που την εξόργισε

Τι έκαναν οι διάσημοι του Tik- Tok και εκνεύρισαν την Ariana;

Η περίοδος που διανύουμε είναι όντως περίεργη και ιδίως με τον κορονοϊό πρέπει να προσέχουμε όλοι πάρα πολύ τις κοινωνικές μας συναναστροφές και την προσωπική μας υγιεινή. Παρά τα μέτρα που έχουν παρθεί, πολλοί αψηφούν τον κίνδυνο και βγαίνουν να διασκεδάσουν σε μέρη με πολύ κόσμο. Αυτό φυσικά είναι μια πράξη ανεύθυνη, τόσο προς εκείνους που βγαίνουν ανεξέλεγκτα, όσο και για τους γύρω τους. Με αφορμή τα παραπάνω λοιπόν, η Ariana Grande μίλησε και μάλιστα σε έντονο ύφος απευθυνόμενη προς τους διάσημους Tik- Tokers που αψήφησαν τον κίνδυνο.

Η Ari εκνευρίστηκε πάρα πολύ και συγκεκριμένα τα έβαλε με τα διάσημα αστέρια του Tik-Tok. O λόγος βέβαια ήταν σοβαρός αφού οι influencers, ενώ θα έπρεπε να δίνουν το σωστό παράδειγμα, τη νύχτα του Halloween βγήκαν και διασκέδασαν στο Los Angeles.

Στη συνέντευξή της με τον Zach Sang στο «Zach Sang Show» αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη που το Halloween Horror Nights at Universal Studios ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού, ωστόσο εξέφρασε τον εκνευρισμό της για όλους όσους βγήκαν και τόνισε:

«Δε μπορούσαμε να μείνουμε στο σπίτι για μερικές εβδομάδες ακόμη; Το έχουμε τόσο ανάγκη να πάμε στο Saddle Ranch, που αψηφούμε την θανατηφόρα πανδημία; Λες και όλοι χρειαζόμαστε τόσο πολύ ένα post στο Instagram.»

Φυσικά δεν είναι μόνο οι Tik-Tokers που βγαίνουν και αγνοούν τον κορονοϊό, αλλά όσα είπε η Ari για τους influencers της πλατφόρμας, πρέπει να σου γίνουν μάθημα και να τα βάλεις καλά στο μυαλό σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved