Ποια είναι η σωσίας της Ariana Grande που συμμετέχει στο νέο της video clip;

Την έχεις δει;

H Ariana Grande είναι πολύ χαρούμενη για concept του νέου της video clip “Thank U, Next“ και δεν σταματάει να μας το δείχνει!

Πέρα από τον ενθουσιασμό της Ariana Grande μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στους fan της τραγουδίστριας η επιλογή της να έχει συμμετοχή στο νέο της κλιπ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μιλάμε φυσικά για την Gabi Demartino! Θα μου πεις τώρα εσύ ποια είναι αυτή και τι μας νοιάζει εμάς; Και με το δίκιο σου!

Αν λοιπόν δεν ξέρεις ποια είναι η Gabi, τότε θα χαρείς πολύ όταν μάθεις πως είναι μία γνώστη Youtuber και fashion blogger που πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει σατιρίσει και μιμηθεί την Ariana Grande.

Παρακολουθώντας βίντεο της στο Youtube είναι δύσκολο να αρνηθεί κάνεις ότι υπάρχει μια ομοιότητα με την τραγουδίστρια της Pop.

Φυσικά και η Gabi δεν πήρε μόνη της τον ρόλο αλλά της δόθηκε κατόπιν συνεννόησης από τους συνεργάτες της τραγουδίστριας ή ακόμα και από την ίδια την Ariana ως μια μορφή αυτοσαρκασμού. Το θέμα είναι ότι πολλοί fans της Grande ενοχλήθηκαν με την παρουσία της στο βίντεο clip της και δεν δίστασαν να το δείξουν στο twitter.


https://www.instagram.com/p/BqrDW_DAboz/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Δες τι χρησιμοποίησε η Camila Mendes για beauty blender

Αυτός ο κούκλος είναι 16 ετών και γιος γνωστής παρουσιάστριας

Justin Bieber-Hailey Baldwin: Η νέα αρχή στη ζωή τους, που δεν φανταζόσουν

Ευχάριστα νέα! Γαμός και παιδί για την Miley Cyrus

9 περίεργα Χριστουγεννιάτικα έθιμα που συναντάς στον κόσμο

Δες περισσότερες φωτογραφίες της Gabi Demartino στην Gallery!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved