Δες τι χρησιμοποίησε η Camila Mendes για beauty blender

Αν είσαι celebrity όλα μπορείς να τα κάνεις! 

Δεν θα μπορούσες να αγαπήσεις περισσότερο την Camilla Mendes μετά από αυτό που έκανε!

Η αγαπημένη νεαρή ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει και να πετύχει τέλεια τον συνδυασμό δύο πολύ αγαπημένων πραγμάτων στον κόσμο: Το brunch και την ομορφιά. Σύμφωνα με ένα Instagram story που δημοσιεύτηκε, η Mendes φαίνεται επιτηδευμένα να ανανεώνει το μακιγιάζ της με ένα ιδιαίτερο Beautyblender από τα συνηθισμένα!

Στο βίντεο, η Mendes φαίνεται ξεκάθαρα να παίρνει μια τηγανίτα (αντί για σφουγγαράκι προσώπου) να την βουτάει σε μία κρέμα που βρίσκεται στο πιάτο της και στην συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις να ανανεώνει το πρωινό της μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/BqSPo2GAH-7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Παρόλο που έχουμε δει πολλά παράξενα πράγματα που χρησιμοποιήθηκαν για beauty blenders, κατά καιρούς, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τροφές πρωινού να χρησιμοποιούνται για την ανανέωση του μακιγιάζ.

Φυσικά, αυτή η πράξη της έχει ως μοναδικό στόχο να προκαλέσει γέλιο στους fan της και όχι για να δημιουργήσει κάποιο trend, οπότε σε παρακαλώ μην το δοκιμάσεις στο σπίτι!! Όχι μόνο γιατί υπάρχει η πιθανότητα το πρόσωπο σου να ερεθιστεί (κυρίως αν έχεις κάποια αλλεργία), αλλά και γιατί θα γεμίσεις το δέρμα σου με λάδια.

Διαβάστε επίσης:

O Zayn χώρισε με την Gigi και της αφιερώνει αυτό το τραγούδι;

Η απεγνωσμένη ανάρτηση της Hailey Baldwin για τα επεισόδια στο Σικάγο που πρέπει να δεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved