Η επική κίνηση της Ariana Grande δείχνει ότι είναι η BFFE της Selena Gomez

Αυτό κι αν είναι #friendsgoal.

Τι νομίζεις, μέσα στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας δεν υπάρχουν φιλίες; Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα δυνατές και αυτό ήρθε να τονίσει η Ariana Grande, η οποία με την κίνησή της όχι απλά απέδειξε πόσο καλή φίλη είναι άλλα και πόσο ακομπλεξάριστη και cool είναι. Το δώρο που έστειλε στην Selena ήταν σχετικό με την νέα μουσική επιτυχία της και καταλαβαίνεις ότι δε μιλάμε για κάποιο μικρό συμβολικό δωράκι.

Η Selena Gomez συνεργάστηκε με το K-Pop συγκρότημα, BLACKPINK και κυκλοφόρησαν το hit της χρονιάς. Το τραγούδι τους έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις και οι θαυμαστές έχουν εθιστεί με τους ήχους αλλά και με το εντυπωσιακό music video. Τα ροζ χρώματα επικρατούν σε όλο το video και τα κορίτσια είναι τόσο sexy, όσο περίμενες να είναι. Το τραγούδι έχει τίτλο «Ice Cream» και μάντεψε τι δώρο πήρε η Selena από την Ari.



Μιας και στα social media δε μπορεί να κρυφτεί κανείς, έτσι η Selena δεν έκρυψε τη χαρά της και ανέβασε σε insta story της το δώρο της Ari. Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι «ουάου»! Πραγματικά η ιδέα της Ariana ήταν ευφυέστατη. Με ένα γιγάντιο παγωτό λουλουδιών της έδωσε συγχαρητήρια και έδειξε πόσο καλές φίλες είναι. Σίγουρα η μια στηρίζει την άλλη και αυτό, βγαίνει προς τα έξω!

Η Selena ενθουσιασμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που δέχθηκε από τη φίλη της και αποκάλυψε ότι η υποστήριξη της Ari σημαίνει πολλά για εκείνη. Αν και είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας γυναίκες και, πόσο μάλλον στον τεράστιο κόσμο της μουσικής βιομηχανίας να κρατούν καλές και αληθινές φιλικές σχέσεις, τα δύο κορίτσια έφτασαν το #friendsgoals σε άλλο level.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε η Selena στα insta stories της και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved