Η Selena Gomez με μπικίνι στο νέο της βιντεοκλίπ

Είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το νέο της τραγούδι.

Η Selena Gomez όπως φαίνεται είναι πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το επερχόμενο βιντεοκλίπ της για το τραγούδι "Ice Cream".

Η 28χρονη συνεργάστηκε με το διάσημο γυναικείο group Blackpink και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό αφού το χαμόγελό της στα γυρίσματα δεν κρυβόταν. Η νεαρή celeb, πόσταρε μερικές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μπροστά από ένα φορτηγό παγωτού. Φοράει ένα κόκκινο και λευκό ριγέ μπικίνι, άσπρο ναυτικό καπέλο με ασορτί γάντια και είναι μια κούκλα.

https://www.instagram.com/p/CEXBWrnjUS6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CEXw1cLDY6C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα επιτυχία της Selena με το δημοφιλέστερο girl band της Νότιας Κορέας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου και είναι το δεύτερο single από το πρώτο στούντιο άλμπουμ των Blackpink. Ένα σύντομο teaser βίντεο ανέβηκε πριν λίγες ημέρες και η αγωνία των φανς χτύπησε κόκκινο. Σε άλλα νέα η Gomez είναι στα καλύτερά της αφού πλέον δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες στη νέα της εκπομπή με τίτλο Selena + Chef.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved