Δε θα πιστεύεις ποια διάσημη influencer είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Πίσω στην εποχή των 90's ήταν έτσι ακριβώς.

Ναι, είδαμε αυτή τη φωτογραφία και πάθαμε ένα μικρό σοκ! Σε καμία περίπτωση το κοριτσάκι της φωτογραφίας δε θυμίζει την γυναίκα που έχουμε δει και έχουμε ξεχωρίσει για τις άψογες αναλογίες της, τα μελαχρινά και πλούσια μαλλιά της, αλλά και την τεράστια επιτυχία της.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας δε μοιάζει ούτε στο ελάχιστο στην Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα που έχουμε γνωρίσει. Η πανέμορφη μελαχρινή καλλονή έχει κάνει σπουδαία επιχειρηματικά βήματα, αλλά έχει περπατήσει και σε πασαρέλες με τεράστια επιτυχία.

Έχει γίνει ευρέως γνωστή από το 2007 και θεωρείται μια από τις γυναίκες που ασκεί την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στα social media. Ναι, αυτό θα το παραδεχθούμε και εμείς. Έχει περισσότερους από 180 εκ. followers στο instagram οπότε καταλαβαίνεις ότι θα αφήσουμε φυσικά τα νούμερα να μιλήσουν από μόνα τους.

Είναι παντρεμένη με διάσημο μουσικό και ναι, το τελευταίο διάστημα έχουν απασχολήσει πολύ, τόσο τον ξένο τύπο, όσο και τα εγχώρια νέα με τα κατορθώματά τους. Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το ανακαλύψεις από μόνη σου.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved