Δεν σου πάει το μυαλό ποιο topmodel είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μας celebrities.

Οι περισσότεροι celebs είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως όμως στο Instagram που είναι πλέον ο πιο άμεσος τρόπος για να διατηρούν την επαφή με τους fans τους. Εκεί συχνά μαθαίνουμε τα τελευταία νέα για τη καριέρα, τη προσωπική ζωή αλλά και την καθημερινότητά τους.

Πριν λίγες ώρες ένα αγαπημένο μας μοντέλο πόσταρε στο προσωπικό λογαριασμό της μερικά Instagram-stories στα οποία ξεχωρίσαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία του ξανθού, νεαρού κοριτσιού. Σίγουρα κάπου εδώ αναρωτιέσαι για ποια μιλάμε. Είναι νέα, όμορφη, σούπερ επιτυχημένη και παντρεμένη! Αν δεν πάει κάπου το μυαλό σου, κάνε λίγη υπομονή γιατί έχουμε την απάντηση.

haileypost

Ο λόγος για τη Hailey Baldwin, νεαρό topmodel και σύζυγο του τραγουδιστή Justin Bieber. Η 23χρονη καλλονή δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και εμείς έχουμε να πούμε ότι μεγαλώνοντας δεν άλλαξε και τόσο αφού οι ομοιότητες στο πρόσωπό της είναι εμφανείς.

https://www.instagram.com/p/CCt9NVyFXfg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κατάξανθο κοριτσάκι με τα μελί μάτια και το τεράστιο ψάθινο καπέλο είναι σήμερα ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του modeling και της showbiz. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από τους πιο δημοφιλείς ενώ η προσωπική της ζωής πάει από το καλό στο καλύτερο από τότε που έγινε επίσημα κυρία Bieber, αφού εκείνη και ο Justin είναι αχώριστοι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved