Selena Gomez: Ποζάρει με διάσημο ηθοποιό και μας βάζει σε υποψίες

Λες να υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε;

Μετά από ένα περίεργο αλλά και αινιγματικό video, οι fans άρχισαν να αναρωτιούνται, τι γυρεύει η Selena Gomez με εκείνον τον διάσημο-αλλά και κούκλο-ηθοποιό; Είναι πράγματι άξιο απορίας, μιας και είχαμε καιρό να τους συναντήσουμε μαζί και, ναι, οι εικασίες των θαυμαστών του «Wizards of Waverly Place» έχουν πάρει φωτιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Selena εμφανίστηκε στο πλευρό του ηθοποιού αλλά και παλιού συμπρωταγωνιστή της David Henrie. Με ένα αρκετά αινιγματικό και μυστήριο video, ο ηθοποιός, σαν να πέταξε μια φυτιλιά και οι θαυμαστές γέμισαν με ερωτήματα.

https://www.instagram.com/p/CDrfM6ppUYI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήπως πρόκειται να συνεργαστούν ξανά; Ή μήπως τρέχει κάτι μεταξύ του; Άραγε τι από τα δύο ισχύει; Πάντως στο παρελθόν ο David είχε παραδεχθεί στο ET ότι εκείνος και η Selena σκέφτονται και συζητούν για μια ενδεχόμενη... επιστροφή της αγαπημένης τους σειράς.

Τα αδέλφια των μάγων του Waverly Place είχαν μια επική επανένωση στο Instagram αλλά και στο TikTok και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια ο David δημοσίευσε ένα ακόμη video, αυτή τη φορά με τις Tik- Tokers Dixie D'Amelio και Charli D'Amelio. Εντάξει, κάτι «μαγειρεύουν» εδώ και μάλλον μιλάμε για κάποια επαγγελματική συνεργασία, αλλά εκείνο που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων μας ήταν η συνάντηση της Selena με τον David.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved