Selena Gomez: Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά καλλυντικών Rare Beauty

Η σειρά καλλυντικών της Selena έρχεται σύντομα και ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται!

Η αγαπημένη μας Selena Gomez αποκάλυψε επιτέλους ότι η σειρά καλλυντικών «Rare Beauty» θα κυκλοφορήσει σύντομα και δε μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας!

Με το νέο video που δημοσίευσε η Selena σίγουρα θα εμπνευστείς και θα δεις με άλλο μάτι την διαδικασία του μακιγιάζ αλλά και των καλλυντικών γενικότερα. Το ξεχωριστό της συλλογής καλλυντικών της Selena είναι ότι δεν θέλουν να «κρύψουν» το πραγματικό σου πρόσωπο, αλλά να αναδείξουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου.

https://www.instagram.com/p/CDeWjUXHNZh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena ανακοίνωσε τον ερχομό της νέας σειράς καλλυντικών πριν από κάποιο καιρό και έκανε μια ανοιχτή πρόσκληση σε άτομα που θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια της συλλογής «Rare Beauty». Ξεκίνησε επίσης το Rare Impact Fund στα 28α γενέθλιά της τον Ιούλιο, συγκεντρώνοντας έτσι 100 εκατομμύρια δολάρια για την παροχή υπηρεσιών σε μονάδες ψυχικής υγείας.

https://www.instagram.com/p/CC9Dhz4H3qe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και επίσημα η νέα σειρά προϊόντων δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, έχουμε ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα επερχόμενα πολύχρωμα κραγιόν και eyeliner μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στην επίσημη σελίδα στο Instagram. Ωστόσο, Save The Date! Η συλλογή «Rare Beauty» θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αλλά και και στα καταστήματα Sephora στις 3 Σεπτεμβρίου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved