Selena Gomez: Είδαμε το ψυγείο της και νιώσαμε κάποια ταύτιση

Θα αγαπήσεις και τη σταρ και το ψυγείο της

Το girl crush μας για τη Selena Gomez ποτέ δεν το κρύψαμε. Είναι κάποιες celebrities που απλά σου βγάζουν έναν πολύ ωραίο αέρα που σε κάνει να τις θαυμάζεις και να ανυπομονείς να μάθεις το κάθε νέο που έχουν ετοιμάσει για εσένα. Από ένα σημείο και μετά, τις νιώθεις λίγο σαν κολλητές σου, με τις οποίες μπορεί να μην τα λέτε προσωπικά, όμως, ξέρεις τα πάντα σαν να ζεις μαζί τους.

Το κορίτσι μας, λοιπόν, είναι πολύ διασκεδαστικό και το ξέρουμε και, όποτε φτιάχνει βίντεο ειδικά για τους followers της, περιμένουμε ότι θα είναι κάτι καλό. Ε, λοιπόν, αυτήν τη φορά, είπε να μας δείξει τι συμβαίνει μέσα στο ψυγείο της.

Άνοιξε τις πόρτες, ναι, θαυμάσαμε τη μεγάλη οργάνωση όλων των προϊόντων σε κάθε ράφι, αλλά το βλέμμα μας πήγε κατευθείαν αλλού… Η Selena έχει μία κατάψυξη γεμάτη με παγωτά. Με ένα πρόχειρο μέτρημα, ήταν σίγουρα πάνω από 10 τα μπροστινά. Μπορεί και περισσότερα να βρίσκονται πίσω.

Κι από άλλες φορές έχουμε δει ότι η σταρ εκτιμάει το νόστιμο φαγητό, είτε αυτό είναι γλυκό είτε επιδόρπιο, αλλά η θέα του ψυγείου της είναι τουλάχιστον απολαυστική.

Είσαι πολύ φίλη μας, Selena. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

https://www.instagram.com/reel/CDfRc_Zjaah/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved