Kylie Jenner: Βγαίνει με πρώην της Jordyn Woods και η φάση είναι... awkward

Ήταν ο πρώην της Jordyn αλλά αφού η Jordyn είναι πρώην φίλη της, τότε όλα καλά.

Αν ακολουθείς είτε την Kylie, είτε την Kendall Jenner στο Instagram, σίγουρα θα έχεις δει τον Fai Khadra σε πολλές φωτογραφίες τους. Ο κούκλος είναι μοντέλο και είναι καλός φίλος τους Jenners. Είναι όμως όντως μόνο καλό φίλος των κοριτσιών; Αν πάντως σου θυμίζει κάτι το πρόσωπό του είναι επειδή συνόδευσε την Kendall πέρυσι στον γάμο του Justin και της Hailey.

Αν πάλι πιστεύεις ότι από κάπου αλλού τον ξέρεις, ε λοιπόν ναι, ο Fai ήταν το αγόρι της Jordyn Woods. Ναι σωστά διάβασες, πρώην αγόρι της γνωστής Jordyn, πρώην κολλητής της Kylie. Το story βέβαια είναι λίγο, awkward, μιας και η Jordyn αναστάτωσε την οικογένεια της Kylie αφού «πιάστηκε» με τον Tristan Thompson, πρώην της Khloe. Ένα είναι το σίγουρο. Έχουν μπλέξει πρώην με φιλίες και σχέσεις και εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Τώρα, ο Fai φαίνεται ότι έχει έρθει κοντά με την Kylie. Αν και δεν είναι σαφές εάν οι δυο τους είναι απλά φίλοι ή κάτι παραπάνω τα σενάρια-με βάση όσων ανεβάζει η Kylie- δείχνουν ότι ο Travis Scott δεν είναι ο μοναδικός άντρας που την διεκδικεί.

Μπορεί να γνωρίζει την Kylie σαν φίλος, πάντως ταξίδεψαν μαζί στο Canyon Point και «πλημμύρισαν» το instagram με φωτογραφίες τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Fai και η Kylie εντοπίστηκαν μαζί. Σύμφωνα με το Republic World, βγήκαν μαζί στο Los Angeles στις αρχές του Ιουνίου και πιάσηκαν επίσης να είναι χέρι με χέρι στο πάρτι γενεθλίων του Sean 'P. Diddy' τον Νοέμβριο του 2019.

Φυσικά, πολλοί πιστεύουν ότι ο Fai και η Kylie να είναι μαζί κι αν σκεφτείς ότι Travis Scott είναι μια ανάμνηση, δεν είναι και απίθανο να είναι ο νέος της σύντροφος.




Δες στη gallery τις κοινές τους φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved