Kylie - Travis: Μήπως δεν είναι όλα συμπτώσεις κι έχουμε επανασύνδεση;

Πολλές κοινά πράγματα εμφανίζονται με αυτούς τους δύο και σαν να είναι ύποπτα.

Αυτή η ιστορία με την Kylie Jenner και τον Travis Scott πολύ έχει μπερδέψει τους fans. Οι δυο τους υποτίθεται ότι έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, αλλά κάθε τρεις και λίγο όλο και κάτι τους βλέπουμε να κάνουν μαζί. Θα μας πεις, ναι, έχουν κι ένα παιδί, οπότε εκ των πραγμάτων πρέπει να έχουν καλές σχέσεις για να είναι βιώσιμη η κατάσταση, αλλά και πάλι. Δεν είναι ότι οι δραστηριότητές τους περιορίζονται μόνο στα του παιδιού.




Τι έγινε πάλι τώρα και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται για τη σχέση τους; Ο Travis αγόρασε μία βίλα 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια χαρά όλα, αναμενόμενα αυτά τα «τρελά» για τους συγκεκριμένους, ωστόσο, πληροφορίες του Hollywood Life θέλουν την πρώην του πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν. Σε σημείο που σκέφτεται μέχρι και να τον βοηθήσει στη διακόσμηση του νέου του σπιτιού.

«Πηγαίνουν ο ένας στον άλλον και είναι και οι δύο πολύ εκπαιδευμένοι στο θέμα», είπε στο Μέσο πηγή.

Εμείς να το δεχτούμε ότι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους, αλλά μήπως συμβαίνει κάτι παραπάνω από αυτό και απλώς τα παιδιά δε θέλουν ακόμη να μας το πουν; Σαν να έχουν παραμαζευτεί συμπτώσεις το τελευταίο διάστημα και δε γίνεται παρά να σε κάνουν να απορείς.

Who knows?


Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved