Η Kylie Jenner άλλαξε look... ξανά

Όλο και κάτι βρίσκει για να ανανεώνεται συνέχεια.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα νέα της showbiz. Γιατί; Γιατί πολύ απλά γεννήθηκε ίσως στην πιο γνωστή οικογένεια του πλανήτη αυτήν τη στιγμή, με την προβολή της και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που την παρακολουθούν να έχουν εκτοξεύσει τη δημοφιλία των μελών στα ύψη.

Όταν μεγάλωσε, όμως, άρχισε να ανεξαρτητοποιείται και να δημιουργεί δικά της πράγματα. Ο κολοσσός ομορφιάς που δημιούργησε της έδωσε μερικά δεκάδες εκατομμύρια και έκανε τον τραπεζικό της λογαριασμό να «φουσκώσει» σε απίστευτα επίπεδα.




Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις


Όλο αυτό το διάστημα, η Kylie ασχολείται πολύ με την εμφάνισή της και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να την ανανεώσει. Κι έτσι την έχουμε δει να πειραματίζεται με κάθε είδους χρώμα στα μαλλιά, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο ασυνήθιστα -ροζ και πράσινα-, ενώ όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα της αυτή περιλαμβάνει κάθε είδους επιλογή. Μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι το κορίτσι επενδύει χρόνο και χρήματα για τα ενδυματολογικά της.

Η νέα της αλλαγή τη θέλει με σούπερ μακριά μαλλιά, χαλαρό κυματισμό και το ξανθό «άνοιγμα» που προτιμάει τον τελευταίο καιρό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία με το συγκεκριμένο look.

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved