Λάουρα Νάργες: Η «έξυπνα» σέξι φωτογραφία μέσα στη θάλασσα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντυπωσιάζει ξανά με το Instagram της.

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του Ιουλίου. Η θερμοκρασία ξέρουμε όλοι πόσο ενοχλητική γίνεται σε καθημερινή βάση. Τουλάχιστον όσο βρίσκεσαι στο σπίτι και μακριά από την αγαπημένη σου παραλία. Η θάλασσα, από την άλλη, μας χαλαρώνει και μας δημιουργεί όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που μας γεμίζουν χαρά. Εκεί κάτω από τον ήλιο και με τη δροσιά της θάλασσας.

Η Λάουρα Νάργες είναι η έννοια του summer girl. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες από την παραλία, όπου η νεαρή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις εξορμήσεις της. Την έχουμε δει με κάθε είδους μαγιό, με hot looks και το γαλάζιο για φόντο.

Πρόσφατα, ανέβασε μία φωτογραφία κατευθείαν από τη Μύκονο, όπου την είδαμε να εντυπωσιάζει με το white look της και μία εκπληκτική θέα. Τώρα, είπε να συνεχίσει στη σέξι διάθεση που ούτως ή άλλως έχει, αλλά η λήψη να είναι μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά. Στη photo έχει βουτήξει στη θάλασσα, έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και με τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου έχει την τέλεια λήψη γυρισμένη πλάτη.

Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις τη φωτογραφία που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Δες και το γλυκό βίντεο με τη γάτα της που ανέβασε μερικές ώρες μετά.© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved