Αυτό είναι το αστέρι της pop που θέλει να γίνει μέντορας της Billie Eilish

Δεν ακούγεται και εύκολη υπόθεση να είσαι η μέντορας της Billie πάντως.

Η Billie Eilish είναι ένα κορίτσι που από ό,τι φαίνεται έχει κεντρίσει όχι μόνο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, αλλά και των προσώπων της δημοσιότητας.

Αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό, αφού η Billie είναι η νεότερη ηλικιακά καλλιτέχνιδα που έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές για τα τραγούδια της καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ.

Αυτή τη φορά,η Billie έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας μεγάλης pop καλλιτέχνιδας και ναι, αυτό κι αν είναι περίεργο.

Η μοναδική Lady Gaga, το icon της pop μουσικής βιομηχανίας προτίθεται να γίνει η μέντοράς της και να την βοηθήσει στη μουσική της καριέρα.

Συγκεκριμένα η Gaga αποκάλυψε στο Apple Music ότι έπειτα από τον πανηγυρικό θρίαμβο της Billie στα Grammy Awards αποφάσισε να της στείλει μια ανθοδέσμη με μια κάρτα μέσα. Έτσι της πρότεινε να γίνει η μέντορας που δεν έχει και χρειάζεται. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Για εμένα αποδείχθηκε δύσκολο να βρω κάποιον να με καθοδηγήσει. Για αυτό, πραγματικά ελπίζω οι νέοι καλλιτέχνες να ξέρουν ότι τους αναζητώ.»

Η απάντηση της Billie Eilish παραμένει άγνωστη, ωστόσο, μιλάμε για μια καλλιτέχνιδα-ανεξαρτήτως ηλικίας- που έχει ήδη κατακτήσει την μουσική βιομηχανία και έχει ακόμη πολλά να δώσει. Δεν είναι εύκολη υπόθεση λοιπόν να γίνεις μέντοράς της και πολλοί ενδεχομένως να σκεφτούν ότι όποιος αναλάβει αυτό το έργο ίσως θέλει να «καρπωθεί» από την φήμη της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved