Grammys 2020: Η Billie Eilish έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ και το γιόρτασε με το καλύτερο live ever

Η Billie μάγεψε τα πλήθη με τη συγκλονιστική της ερμηνεία.

Χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η απονομή των μουσικών βραβείων Grammy στο Staples Center στο Los Angeles, τα οποία τίμησαν τους καλύτερους καλλιτέχνες, τα τραγούδια, τα άλμπουμ και γενικά τη μουσική που μας κράτησε συντροφιά τη χρονιά που μας πέρασε. Οι 84 κατηγορίες ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές και μέσα από αυτούς είδαμε να ξεχωρίζει όχι άλλη, από την αγαπημένη μας Billie Eilish.

Το κορίτσι μας δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να πάρει τα βραβεία του Big 4 -ακα Καλύτερο Τραγούδι (Bad Guy), Καλύτερη Ηχογράφηση (Bad Guy), Καλύτερο Άλμπουμ (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?), Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης- και αυτό του Καλύτερου Pop Άλμπουμ (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?) κατόρθωσε να κάνει κι ένα ρεκόρ που μέχρι χτες κατείχε μία άλλη μεγάλη σταρ, η Taylor Swift.

Ποιο είναι αυτό;

Η Billie Eilish έγινε η νεότερη καλλιτέχνιδα που κερδίζει το βραβείο του Άλμπουμ της Χρονιάς, για το When We Fall Asleep.




Πέρα από το κατόρθωμα στις νίκες της, βέβαια, αυτό που δεν μπορούμε με τίποτα να ξεχάσουμε είναι το live που έκανε στη σκηνή των Grammys, ερμηνεύοντας το When The Party’s Over κι αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μία τραγουδίστρια που δεν έχει μόνο καταπληκτική φωνή, αλλά μπορεί να συμπαρασύρει με το συναίσθημά της τα εκατομμύρια του κόσμου που την ακούν μαγεμένα.



Να σημειωθεί και το fairplay της που κατά την παραλαβή του βραβείου για το Άλμπουμ της Χρονιάς είπε πόσο το άξιζε και η Ariana. Respect για όλα του αυτό το κορίτσι!

Διάβασε επίσης: Πες μου το relationship status σου, να σου δώσω την κατάλληλη playlist!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved