Εχμ, τα χείλη της Kendall μεγάλωσαν και είναι σαν να βλέπουμε της Kylie

Μήπως έχει παρέμβει με κάποιον τρόπο;

Εχμ, τα χείλη της Kendall μεγάλωσαν και είναι σαν να βλέπουμε της Kylie

H Kendall Jenner είναι ίσως η πιο φυσική της οικογένειάς της. Τα υπόλοιπα κορίτσια όλο και κάτι θα έχουν κάνει. Θα είναι στο πρόσωπο, θα είναι στο σώμα, θα μεγαλώσουν κάποια σημεία τους για να φαίνονται πιο juicy και σαρκώδη; Κάτι λίγο-πολύ το έχουν κάνει. Η Kylie, για παράδειγμα, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της μερικά χρόνια πριν. Πριν ανεξαρτητοποιηθεί και όταν έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στο Keeping Up With The Kardashians ήταν ένα κορίτσι με πιο λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά που, όμως, στη συνέχεια απέκτησε «γεμάτα» χείλη, έντονα ζυγωματικά και γενικώς ένα ορατά διαφορετικό πρόσωπο.

Τώρα, όμως, συνέβη το εξής. Η Kendall εμφανίστηκε σε βίντεο στο Instagram με σούπερ φουσκωμένα χείλη που περισσότερο έμοιαζαν με αυτά της αδερφής της παρά με τα δικά της. Εντυπωσιακή εννοείται, όπως πάντα, όμως, μας έκανε να αναρωτηθούμε αν έχει επέμβει με κάποιον τρόπο και το θέαμα είναι έτσι.

Σαφώς μπορεί να ενισχύθηκε και από το μακιγιάζ, που ξέρουμε ότι βοηθάει πολύ σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά τα χείλη της δε φαίνεται να είναι όπως ήταν.

 


Δες και τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery για να εντοπίσεις καλύτερα την αλλαγή στο μέγεθος.


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

                           #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι