@haileybieber

5 lip oils για απαλά και σαρκώδη χείλη

Τα lip oils χαρακτηρίζονται ως multitasker, γιατί δεν χαρίζουν μόνο λάμψη στα χείλη, αλλά και ενυδάτωση.

Είμαι σίγουρη ότι αν ανοίξεις την τσάντα σου θα βρεις δεκάδες lip glosses, με τα οποία φρεσκάρεις καθημερινά τα χείλη σου. Για τα lip oils, τι γνωρίζεις;
Μπορεί να φαίνεται, ότι είναι το ίδιο προϊόν, αλλά τα lip glosses έχουν αρκετές διαφορές με τα lip oils. Τα lip oils χαρακτηρίζονται ως multitasker, γιατί δεν χαρίζουν μόνο λάμψη στα χείλη, αλλά και ενυδάτωση.

https://www.instagram.com/p/Cwgh83dPj2o/

Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε τον ωραιότερο κότσο για μια νυχτερινή/επίσημη έξοδο

Ενυδατωμένα χείλη με ένα μόνο πέρασμα

Τα lip oils κάνουν τα χείλη να είναι συνεχώς ενυδατωμένα. Τα φυσικά έλαια που διαθέτουν, χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανικά να αντιμετωπίσουν ακόμη και τα πιο ξηρά χείλη σε χρόνο dt. Η μη λιπαρή υφή τους συνδυάζει την εκθαμβωτική λάμψη ενός gloss με ένα προϊόν εντατικής περιποίησης. Με αυτό τον τρόπο έχεις ένα προϊόν χειλιών 2 σε 1! Αυτό κι αν είναι...WOW! Αν θέλεις ένα προϊόν που θα συνδυάζει λάμψη, ενυδάτωση και θρέψη, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα lip oils!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα best sellers lip oils που υπάρχουν στην αγορά. Από την πρώτη στιγμή που τα δοκιμάσεις, είναι σίγουρο ότι θα εθιστείς μαζί τους. Επιπλέον, οι μυρωδιές που διαθέτουν σε κάνει κυριολεκτικά να θες να τα φας.

Shopping Time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved