Κατηγορίες κακοποίησης για τον Justin Bieber:Αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια

Ποιος ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τις τελευταίες ώρες η showbiz ασχολείται με τις σοβαρές κατηγορίες που εμφανίστηκαν σχετικά με τον Justin Bieber και αναφέρονται στις χρονιές 2014 και 2015. Αυτές θέλουν τον τραγουδιστή υπόλογο για σεξουαλική κακοποίηση, προκαλώντας σοκ σε όσους ασχολούνται με τα της showbiz. Το θέμα είναι τόσο σοβαρό που μέχρι και ο ίδιος ο τραγουδιστής μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει δημόσια και να απαντήσει σχετικά με αυτό σε μία σειρά από tweets που έχουν γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης των fans του και όχι μόνο.

Σε αυτά όχι απλώς διέψευσε τις κατηγορίες, αλλά έφερε και ως άλλοθι τη Selena Gomez, με την οποία ισχυρίζεται ότι βρισκόταν κατά τη διάρκεια του ενός αν μη τι άλλο περιστατικού. Η ίδια προς το παρόν, όμως, δεν έχει τοποθετηθεί.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, ένα νέο Twitter εμφανίστηκε να λέει μία ιστορία στην οποία εγώ αναμειγνύομαι με σεξουαλική κακοποίηση στις 9 Μαρτίου του 2014, στο Austin του Texas στο ξενοδοχείο Four Seasons. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Για την ακρίβεια, όπως θα δείξω σύντομα, δεν ήμουν ποτέ παρών στην τοποθεσία»

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις


«Οι φήμες είναι φήμες, αλλά η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που δεν παίρνω ελαφριά. Ήθελα να μιλήσω κατευθείαν, όμως από σεβασμό για τα τόσα θύματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα καθημερινά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα είχα συλλέξει όλα τα δεδομένα πριν κάνω κάποια δήλωση»




«Έχουμε επιβεβαιώσει με τον manager του Four Seasons ότι δεν ήμουν ποτέ στην ιδιοκτησία στις 9 Μαρτίου του 2014 ούτε έμενα εκεί στις 9 ή 10 Μαρτίου και καλωσορίζω όλο τον Τύπο να ψάξει αν χρειαστεί ή αν θελήσουν»

«Όπως λέει η ιστορία της, έκανα έκπληξη σε ένα πλήθος στο Austin στο SXSW όπου εμφανίστηκα στη σκηνή με την τότε βοηθό μου και τραγούδησα μερικά τραγούδια. Αυτό που δεν ήξερε αυτό το άτομο είναι ότι πήγα στο σόου με την τότε κοπέλα μου, Selena Gomez»

«Οι φωτογραφίες που έδειξα με εμένα και τη Selena στις 9 Μαρτίου στο Austin πρέπει να κάνουν σαφές ότι ήμασταν μαζί εκείνη τη νύχτα και ότι πήγαμε από το γεγονός στο Airbnb μας κι ότι ποτέ δεν πήγαμε στο Four Seasons. Αυτή είναι η απόδειξη του Airbnb, όπου μείναμε με τους φίλους μας»

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τα tweets και την εν λόγω απόδειξη.

Διάβασε επίσης: Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved