Kylie Jenner: Οι φωτογραφίες από το πανάκριβο ιδιωτικό της τζετ

Έχει και δικό του όνομα.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που πρόβλημα με τα χρήματα σίγουρα δε λες ότι έχει. Έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, όπου έδειχνε να είναι η πιο φυσική στο παρουσιαστικό αλλά και στη συμπεριφορά, όμως, στη συνέχεια, ανεξαρτητοποιήθηκε, έκανε τη δική της επιχείρηση και πήρε τα εκατομμύρια που τη συνόδευαν.

Η μικρή κόρη της Kris Jenner μας έχει δείξει πολλές φορές τα αποκτήματά της. Αυτά μπορεί να είναι τα «άπειρα» ρούχα που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα της, τα οποία συνήθως είναι και πανάκριβα, η συλλογή αυτοκινήτων της αλλά και ένα άλλο Μέσο που πιθανώς έχεις δει να χρησιμοποιεί: το ιδιωτικό της τζετ.

Πολλοί διάσημοι δεν επιλέγουν μαζικές πτήσεις γιατί με τόση έκθεση στη δημοσιότητα και δε θα τους αφήνουν σε ησυχία και είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά τους.

Η Kylie, λοιπόν, φυσικά και θα έκανε customization στο τζετ της και, πέρα από το ότι είναι όλο ροζ, έχει και όνομα «KylieAir». Όχι πολύ πρωτότυπο, αλλά κλασική επιλογή. Και, φαντάζεσαι πόσο μπορεί να κοστίζει; Ήρθε η ώρα να καθίσεις καθώς μιλάμε για περίπου 50-70 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CBgfWQTB_yy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B7teYIUHnwT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved